Football League: Τρένο... η Ζάκυνθος

Η ομάδα του Ιονίου έκανε το 2Χ2 στον Βόρειο όμιλο της Football League επικρατώντας 1-0 του Τυρνάβου, πρώτη νίκη για Αιγινιακό 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας - Ιστορικό «διπλό» για Ερμιονίδα, 2-0 τον Αχαρναϊκό.

Στον Βόρειο όμιλο, στην κορυφή χωρίς… συγκάτοικο βρίσκεται η Ζάκυνθος, καθώς με τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, 1-0 επί του Τυρνάβου, έφτασε τους 6 βαθμούς. Πιο πίσω βρίσκεται η Λαμία, η οποία πήρε την ισοπαλία 1-1 με τον Φωκικό, στις καθυστερήσεις.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αιγινιακό, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ Απόλλων 1926 και Πιερικός έμειναν στο «λευκό» 0-0 στην Καλαμαριά. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Δευτέρα (20/10) με δύο αναμετρήσεις, μια και ο Ηρακλής υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας την Λάρισα.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League

Στον Νότιο όμιλο, η Ερμιονίδα πανηγύρισε ιστορική νίκη στο Μενίδι, επικρατώντας 2-0 του Αχαρναϊκού και πήρε το πρώτο «τρίποντο» στην κατηγορία. Η ΑΕΚ έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, μια και επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, ενώ την Τετάρτη η Καλλιθέα αντιμετωπίζει τον ΑΟΤ Αλίμου.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου της Football League

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων όπως σας τους πρόσφερε το Onsports

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×