Διγκόζης: «Μας κέρδισε δίκαια ο Ηρακλής»

Ο Τύρναβος , αντιμετώπισε τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θεσσαλικού κάμπου δεν κατάφερε  να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς γνώρισε την ήττα, από τον Γηραιό, στο γήπεδο της.

Ο προπονητής του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης, μίλησε στον Αθλητικό Metropolis, για την εν λόγω αναμέτρηση:

 «Ο Ηρακλής είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Έδειξε μια ομάδα πολύ πιο πλήρη από εμάς και η γενική εικόνα είναι πως ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη».

Για τα στοιχεία που κερδίζει ο Ηρακλής από τη νίκη επί του Τυρνάβου: «Το θετικό κατ’ αρχάς είναι ότι κέρδισε το παιχνίδι. Τα υπόλοιπα τα ξέρει ο προπονητής που γνωρίζει τους παίκτες του και τι μπορεί να δώσει ο καθένας τους. Σε σχέση με πέρσι, είναι πολύ πιο βελτιωμένος και ο στόχος που έχει τεθεί να μπει στα πλέι οφ, εύκολα ή δύσκολα θα επιτευχθεί. Στα πλέι οφ είναι διαφορετικά τα πράγματα καθώς θα παίξουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως το βάθος στο ρόστερ και η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια».

Για την μάχη της ανόδου: «Εκτός του Ηρακλή, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λαμία είναι τα φαβορί από τον Βόρειο όμιλο. Σίγουρα η ΑΕΚ, ο Ηρακλής και η Λάρισα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες ενόψει του μίνι πρωταθλήματος των έξι ομάδων, ωστόσο, όλα θα κριθούν σε αυτό».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×