Εθνικός Σερρών: Στόχος η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Τον Απόλλωνα 1926 υποδέχεται ο Εθνικός Σερρών για τη 9η αγωνιστική στην Football League, με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία θα του δώσει βαθμολογική ανάσα.


Το θετικό για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είναι ότι έχει στην διάθεσή του όλους του παίκτες, ενώ η παράδοση είναι με το μέρος του Εθνικού, καθώς στους περσινούς δυο αγώνες στην Football League - εντός (2-1), εκτός (3-1)- έφυγε νικητής.

Παράλληλα, ο Κώστας Μερεσιώτης που συμπλήρωσε 87 συμμετοχές στην Football League στο παιχνίδι με τον Ηρακλή τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: « Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό εκτός έδρας, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα  όπως ο Ηρακλής και αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος είμαστε αποφασισμένοι και πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Καλαμαριά. Θέλουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για λόγους ψυχολογίας  αλλά και για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση σύμφωνα με τις εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα».

Ενώ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα 1926 είπε: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Στο μυαλό μας όμως έχουμε μόνο τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που δίνουμε στις Σέρρες». 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×