«Θα καταθέσουμε έφεση»

Την απορία του για την χρονική στιγμή της ανακοίνωσης της απόφασης, εξέφρασε στο Onsports ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός, υποστήριξε πως η απόφαση της ΕΠΟ γεννάει ερωτηματικά, καθώς ανακοινώθηκε την Παρασκευή (08/04) λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας της Νίκαιας με την Καλλιθέα, την Κυριακή (10/04) στο «Ελ Πάσο».

«Εμείς απορούμε πως η Επιτροπή εξέδωσε την ανακοίνωσή της λίγες μέρες πριν από τον αγώνα μας με την Καλλιθέα και μόνο κατά του Ιωνικού και του Εθνικού, την στιγμή που έχει γίνει έρευνα για όλες τις ομάδες της κατηγορίας», ήταν το πρώτο σχόλιό του.

Αναφορικά με την επόμενη… μέρα και την αντίδραση των «κυανόλευκων», ο Κώστας Χαραλαμπίδης, υποστήριξε: «Εμείς θα καταθέσουμε έφεση να εξεταστούν όλα τα συμβόλαια, όχι μόνο για την Football League αλλά και από τη Super League μέχρι τη Football League 2. Η έφεσή μας θα κατατεθεί άμεσα, την Δευτέρα (11/04).

Πλέον για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ανέφερε: «Εμείς θα κάνουμε τα πλάνα μας με το υπάρχον υλικό και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο γήπεδο και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μάλιστα, η διοίκηση του Ιωνικού, λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε την απορία της για την ημερομηνία ανακοίνωσης της απόφασης. Αναλυτικά:

«Η ΕΠΑΕ είναι ένας συνεταιρισμός και τα προβλήματα πρέπει να λύνονται μέσα σε αυτόν. Αντί να βοηθάμε το προϊόν να πάει μπροστά, οι ίδιοι το υποβαθμίζουμε με λάθος κριτικές, πράξεις και ανακοινώσεις. Ο κύριος Σαλευρής είναι ο μοναδικός που πούλησε ομάδα, κρατώντας τις μετοχές ο ίδιος και μετά ζητούσε και τα ρέστα. Έκανε ομάδα με μπροστινούς και μετά έλεγε ότι τον ρίξανε. Μάλλον θα τα χαλάσανε στη μοιρασιά κάποιας Κυριακής. Είναι αυτός που έχει φύγει από το ελληνικό ποδόσφαιρο 30 φορές με παραίτηση, διότι αδικείται κατά τα λεγόμενα του και είναι ακόμα εδώ. Είναι αυτός που μιλάει όλες τις ξένες γλώσσες και διαλέκτους πλην τις ελληνικής. Η Νίκαια δυστυχώς δεν συνορεύει με την Συγγρού και δεν γνωρίζουμε τις τακτικές και τις μεθόδους του κυρίου Σαλευρή.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μιλάμε ελληνικά. Επειδή λοιπόν με τις κινήσεις του και τις καταγγελίες του είναι δυσφημιστής του πρωταθλήματος Β' και Γ' Εθνικής, καλό θα είναι η ΕΠΑΕ να του το θυμίσει ότι την εκπροσωπεί και θα περιμένουμε να μας αναλύσει και τις απόψεις του στο επόμενο συμβούλιο, εκτός αν είμαστε καλεσμένοι στα εγκαίνια του νέου του γηπέδου που φτιάχνει τα τελευταία 12 χρόνια με χορηγίες του κράτους. Του θυμίζουμε ότι τα λαχεία δεν κερδίζουν κάθε χρόνο. Για το μόνο που στεναχωριόμαστε είναι για τον William Faulkner που είχε πει ότι «το Λος Άντζελες είναι η πλαστική ....τρυπίδα του κόσμου». Ο William Faulkner (Αμερικανός Συγγραφέας, 1897-1962) δυστυχώς δεν είχε περάσει από την Καλλιθέα.

Ο χρόνος θα δείξει και είμαστε ενημερωμένοι ότι οι νέοι πρέπει να πληρώνουν για να μάθουν, αλλά ο Σαλευρής ως παλιός έπρεπε να ξέρει. Κάθε εμπόδιο σε καλό λοιπόν, διότι μαθαίνουμε πολλά για το ποδόσφαιρο που δεν ξέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον πατριάρχη κατά της διαφθοράς, κύριο Σαλευρή. Είμαστε πεπεισμένοι αν και έξι μήνες μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου ότι ο κύριος Σαλευρής ασχολείται τα τελευταία «150» χρόνια με το ποδόσφαιρο καθαρά από μεράκι, μακριά από σκοτεινά κυκλώματα, κρατικές χορηγίες, με γνώμονα πάντα το καλό του αθλητισμού.

Το ίδιο θα θέλαμε να κάνουν και ο Λέλος με τη Λίζα σε γνωστή διαφήμιση (με τον κωδικό μπανάνα), γι αυτό και τελειώνουμε το σποτ με την γνωστή φράση: «Που το βρήκες αυτό το φρούτο;» Ο καουμπόυς από το Ελ Πάσο ήταν λάτρης του Broken Mountain μάλλον. Η άρνησή του να δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της ομάδας μας μετά από επίσημο αίτημα της ΠΑΕ, δείχνει την αξιοπρέπεια του κυρίου Σαλευρή και τί αντιπροσωπεύει. Επί ένα μήνα δεν μιλάμε, διότι ήταν απόφαση τις ΕΠΑΕ να μην έχουμε ανακοινώσεις για "ψύλλου πήδημα". Ξαφνικά εμφανίστηκε ο εξυγιαντής Σαλευρής να διδάξει στους πάντες τι θα κάνουν, πως θα δικάσουν και ποιοι θα δικαστούν. Δυστυχώς ο τίτλος ανήκει αλλού κύριε Σαλευρή, όσες γλώσσες κι αν μιλάτε.

Ο πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής της ΕΠΟ που βιαζόταν να βγάλει απόφαση σήμερα, είναι αυτός που περιμένει ο Ιωνικός να βγάλει διευκρίνηση για το θέμα του κυρίου Φωτιάδη που η ΠΑΕ δικαιώθηκε στα πολιτικά δικαστήρια. Από το 2007 δεν βρήκε χρόνο; Ελπίζουμε να βρει χρόνο μέχρι την επόμενη Παρασκευή να ελέγξει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες τον ομάδων Σούπερ Λιγκ, Football League και Football League 2.

Επισης ελπίζουμε να ελέγχει άμεσα, όπως έκανε στο σημερινό θέμα. Την έγκριση να βγουν δελτία την έδωσε η ΕΠΟ!!! Και γνώριζε και δεν γνώριζε "τι εντολές είχε δώσει;" Αφού λοιπόν γνώριζε να ελέγχουν μέχρι την Παρασκευή όλες οι ομάδες και παρόλο που υπήρχε καταγγελία, εξετάστηκαν ο Ιωνικός και ο Εθνικός. Γιατί κύριοι της Επιτροπής; Σας έβιαζε κάτι; Αν δεν καλεστούν μέχρι τη Δευτέρα, θα αναγκαστούμε ως ΠΑΕ να καταγγείλουμε εμείς αυτά που ξέρετε, διότι οποιαδήποτε άλλη ενέργεια αποτελεί μομφή του πρωταθλήματος και παραποίησης αυτού. Παλιά υπήρχε ο αγωνιστικός χώρος (διαιτητές) σήμερα υπάρχει ο οικονομικός πόλεμος (πρόστιμα-τιμωρίες). Όταν εισέπρατταν λοιπόν, δεν ήξεραν, σήμερα το έμαθαν; Θα δούμε το θέμα λοιπόν στη Δευτεροβάθμια. Επιφυλασσόμαστε για κάθε δικαίωμα που μας θα δίνει ο νόμος, για τα περί πλαστογραφίας. Πιστεύουμε ο πρόεδρος της Επιτροπής να γνώριζε ότι την Κυριακή παίζουνε Καλλιθέα-Ιωνικός».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×