Παπαδόπουλος: «Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο»

Οι παίκτες του Ηρακλή θεώρησαν πως το παιχνίδι με τον Πιερικό (2-2) τελείωσε στο ημίχρονο όταν προηγούνταν με 2-0, σύμφωνα με τον τεχνικό του «Γηραιού»

Παράπονα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με τον Πιερικό έχει ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. Μάλιστα, φρόντισε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο επισημαίνοντας πως πρέπει άπαντες στην ομάδα να διαχειριστούν το κακό αποτέλεσμα (2-2).

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά σκοράραμε δύο φορές και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είναι ένα εύκολο βράδυ, η μπάλα τιμωρεί όταν δεν είσαι σοβαρός. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα αυτό για εμάς. Έχω την εντύπωση ότι θα μας κάνει καλό, ότι θα βοηθήσει πολύ τους παίκτες και όλη την ομάδα. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι η επόμενη ημέρα, πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το κακό αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε πρώτοι και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα μείνουμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Ένα μεγάλο συγγνώμη για τον κόσμο για το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα» επεσήμανε αρχικά.

Σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, ανέφερε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε ρόστερ, παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα».

Ερωτηθείς για τα αίτια της «γκέλας», απάντησε: «Κατά την άποψή μου ότι πιστέψαν ότι το ματς τελείωσε όσο και αν φώναξα στο ημίχρονο. Όσο και αν φώναξα για βάλουμε ένα τρίτο γκολ. Είναι έλλειψη συγκέντρωσης και εκεί είναι το αποτέλεσμα. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο πίστεψαν όλοι ότι τελείωσαν όλα».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Δεν μείναμε στο ματς με τον Αστέρα, ήταν ένα καλό παιχνίδι, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Το δεύτερο ημίχρονο μας προβληματίζει. Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές θα πάρουμε ένα ακόμη παίκτη και αυτό από εβδομάδα θα το ξέρουμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×