Θεοδοσιάδης: «Πετύχαμε δίκαιη νίκη»

Ικανοποιημένος αλλά και συγκρατημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης, μετά την νίκη 3-0 της ομάδας του απέναντι στον Εθνικό Σερρών.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ τόνισε ότι η νίκη αυτή είναι σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα δύσκολο και οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πετύχαμε μια δίκαιη και σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στο α’ ημίχρονο ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μας απειλήσει. Ευτυχήσαμε με μια στημένη μπάλα να προηγηθούμε πολύ νωρίς και αν και δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, κρατήσαμε το σκορ. Αυτό που κρατάμε σήμερα είναι η νίκη και εμφάνιση του β’ ημιχρόνου» είπε αρχικά.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Μπήκαμε καλύτερα, είχαμε τα ηνία του παιχνιδιού, μπορέσαμε και πετύχαμε άλλα δύο γκολ και θεωρώ ότι πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν μπορούμε να χαρούμε, πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα το διήμερο που ακολουθεί γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Λαμία και πρέπει να οργανωθούμε και να πάμε να διεκδικήσουμε και εκεί βαθμούς γιατί το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και ψάχνουμε απ’ όλα τα παιχνίδια βαθμούς για να βελτιώσουμε την θέση μας στα play out».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×