Εθνικός Σερρών - Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Αν και αντιμετώπιζε τον ήδη υποβιβασμένο Εθνικό στις Σέρρες, ο Ολυμπιακός Βόλου τα... χρειάστηκε για να πάρει νίκη 2-1 και να εξασφαλίσει την παρουσία του στα play off ανόδου.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε το ματς για τους Βολιώτες στις Σέρρες, καθώς στο 7' ο Τσιλούλης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η συνεχής βροχή έκανε δύσκολο το έργο των παικτών των δυο ομάδων στη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ψάχνει εναγωνίως το γκολ της ισοφάρισης όσο γνώριζε πως κερδίζει και η Λάρισα τη Ζάκυνθο αλλά και η Λαμία τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (τελικό 1-1).

Εν τέλει, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παρότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφυλλάκου στο 57', κατάφερε στο 68' να ισοφαρίσει με τον Διαμαντόπουλο. Στο 78' μάλιστα, ο Μπεριάν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ και οι Σερραίοι τελείωσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπλέντι στις καθυστερήσεις.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε στους 45 βαθμούς και εξασφάλισε την παρουσία του στα play off, ότι και αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου, ενώ ο Εθνικός Σερρών που έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία έμεινε στους 15.

Εθνικός Σερρών (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος, Δούμτσιος (73' Κρουσταλέλης), Τσιλούλης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν (82' Καρράς), Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας (65' Μακρυδημήτρης), Ρόκας, Σκοπελίδης (59' Διαμαντόπουλος), Ιντζίδης, Θέος, Τριανταφυλλάκος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×