Αμφίβολος ο Καμπάνταης

Ο Ιβάν Ρούσεφ – όπως αναμενόταν- επέστρεψε την Τετάρτη (13/04) στο κανονικό πρόγραμμα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για την Κυριακάτικη (17/04) αναμέτρηση στην Ηλιούπολη με την τοπική ομάδα.

Ο έμπειρος Βούλγαρος μέσος ακολούθησε και το πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις. Αντίθετα ο Λεωνίδας Καμπάνταης δεν μπόρεσε να προπονηθεί την Τετάρτη (13/04) και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Νοκ – άουτ έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Φώτης Παπουλής και οι τραυματίες Ερόλ Μπουλούτ, Σαϊμπου Γιακούμπου.

Στον αντίποδα επανέρχονται οι Χρήστος Μπούρμπος, Κώστας Κιάσσος, Ανέστης Αγρίτης που εξέτισαν την ποινή τους. Την Τρίτη (12/04) οι Κώστας Σταυρακάκης, Κένταλ Ουκάρ ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα ωστόσο την Τετάρτη (13/04) αμφότεροι γυμνάστηκαν μόνοι τους. Όπως είναι γνωστό οι Ουκάρ, Σταυρακάκης θα ενταχθούν πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα αφού συμπληρωθούν 24 βδομάδες από τότε που υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό. Η προπόνηση της Τετάρτης (13/04) αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα. Το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας. Μετά ακολούθησε δίτερμα με γκολκίπερς με περιοριστικούς όρους. Νέα προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη (14/04), στις 16.00. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Νωρίτερα την Πέμπτη (14/04), στις 14.45, στο «Γεντί Κουλέ» ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ηράκλειο, ανταπόκριση: Τάσος Βαρδάκης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×