Ανανέωσαν τρεις στην Κέρκυρα!

Την εμπιστοσύνη της στα πρόσωπα των Μακρίδη, Βλάχου και Καραγιαννίδη, ανανέωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα την Τετάρτη. Τέταρτος αρχηγός ο Ιωάννου. Προβληματισμός για την ήττα στην Καλλιθέα.

Σε πρόωρη ανανέωση συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών, των Βλάχου, Μακρίδη και Καραγιαννίδη, προχώρησε την Τετάρτη η ΠΑΕ Κέρκυρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ανανέωση των συμβολαίων συνεργασίας των παρακάτω ποδοσφαιριστών: 1. Παναγιώτης Βλάχος, έως 30.6.2017, 2. Στέλιος Μακρίδης, έως 30.6.2018, 3. Τέλης Καραγιαννίδης, έως 30.6.2017».
Από εκεί και πέρα, με προσωπική του επιλογή, ο Αλέκος Βοσνιάδης όρισε 4ο Αρχηγό της ομάδας τον Γιάννη Ιωάννου, μετά τους Βενέτη, Γκόμες, Καρντόζο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβληματισμό έφερε στην ομάδα η ήττα από την Καλλιθέα. Ο Βοσνιάδης τα… έψαλλε στους παίκτες του, κατηγορώντας τους για χαλαρότητα κι έλλειψη σοβαρότητας και ζήτησε μεγαλύτερη συγκέντρωση στη συνέχεια για να μην χαθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου στη Super League.
Σε ότι αφορά τον Βενέτη, η τιμωρία του είναι τελικά για τέσσερις αγωνιστικές, ενώ ο Ζορμπάς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, δηλώθηκε να εκτίσει στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Πηγή: mikriliga.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×