Αναβολή για Εθνικό, Ιωνικό

Αναβολή μέχρι τις 26 Μαΐου πήραν οι υποθέσεις για τα πλαστά δελτία των Εθνικού και Ιωνικού.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League έκρινε πως το κατηγορητήριο ήταν ελλιπές, μια και απουσίαζε το άρθρο 20 περί πλαστών δελτίων. Έτσι, αποφασίστηκε η απόσυρση της υπόθεσης μέχρι την επόμενη Πέμπτη (26/5), ούτως ώστε να βγει το νέο κατηγορητήριο. Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής, Ευάγγελος Χαντζής, την επόμενη Πέμπτη, η εκδίκαση θα γίνει ακόμα και με ελλειπή στοιχεία.

Σε περίπτωση που η εκδίκαση των υποθέσεων για τις δύο ομάδες ολοκληρωνόταν σήμερα, τότε η ποινή για Εθνικό και Ιωνικό θα ήταν η μικρότερη δυνατή, ήτοι χρηματικό πρόστιμο. Ωστόσο, η Επιτροπή αποφάσισε την απόσυρση των υποθέσεων για μία εβδομάδα, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, κάνοντας δεκτές τις αιτήσεις του Ιωνικού και της Αναγέννησης Καρδίτσας. 

Η εκδίκαση της υπόθεση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11:30 όπου είχαμε την απόφαση του τριμελές δικαστηρίου. Νωρίτερα, ο Ιωνικός είχε ζητήσει την παραπομπή της Αναγέννησης Καρδίτσας, καθώς υπάρχαν υποψίες για πλαστά δελτία.

Την ΠΑΕ Εθνικός εκπροσώπησε ο Χάρης Γρηγορίου, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ιωνικός. Η εκδίκαση ξεκίνησε, με καθυστέρηση λίγων λεπτών (10:20), από την τριμελή επιτροπή. Το «παρών» στην αίθουσα έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, Νίκος Σαλευρής μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο των «γαλάζιων», Σταύρο Καρακασίδη. Την Αναγέννηση Καρδίτσας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Σωτήρης Αντωνίου και ο υπεύθυνος Τύπου, Κώστας Ραχαβέλιας.

«Σκασμένος» παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός, Κώστας Χαραλαμπίδης, κατά την άφιξή του στα γραφεία της διοργανώτριας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ άλλο. Θα το «κλείσω» το μαγαζί». Το Onsports έδωσε το «παρών» στην αίθουσα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και σας μετέφερε πρώτο την απόφαση του δικαστηρίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×