Απέρριψαν επενδυτή!

Επενδυτικό ενδιαφέρον από Θεσσαλονικιό επιχειρηματία αποκάλυψε στην γενική συνέλευση ο πρόεδρος του Εορδαϊκού, Σάββας Λιάμης, με την πρόταση να απορρίπτεται σχεδόν ομόφωνα!

Περίπου 55 άτομα έδωσαν το «παρών» στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πτολεμαϊδας, για την κρίσιμη γενική συνέλευση των «λιγνιτωρύχων» την Πέμπτη. Εκεί ο πρόεδρος Σάββας Λιάμης έκανε έναν μίνι απολογισμό, τονίζοντας: «Αναλάβαμε την ομάδα την τελευταία στιγμή το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο το γρήγορο «χτίσιμο» και την σωτηρία. Στην πορεία, μας προέκυψε ο στόχος του πρωταθλητισμού και αποκτήσαμε τον χειμώνα παίκτες εμπειρίας, τύπου Άγγου. Τελικά δεν τα καταφέραμε και τερματίσαμε στην αξιοπρεπή πέμπτη θέση. Για του χρόνου τα πράγματα είναι δύσκολα, θα κληθούμε να πορευτούμε κυρίως με γηγενείς παίκτες και χαμηλότερο κόστος».

Ταυτόχρονα, ο ισχυρός άνδρας του Εορδαϊκού αποκάλυψε το ενδιαφέρον ενός Θεσσαλονικιού επενδυτή για να εμπλακεί στην ομάδα με συγκεκριμένους όρους, κάτι που απορρίφθηκε σχεδόν ομόφωνα από τα υπόλοιπα μέλη.

Προέχουν οι προσφυγές

Ως προτεραιότητα τέθηκε η ανεύρεση περίπου 50.000 ευρώ, για να καλυφθούν τα χρέη από τις τρέχουσες προσφυγές, αφού διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να διογκωθούν επικίνδυνα. Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να συγκροτηθεί ένα νέο πολυμορφικό διοικητικό σχήμα, σαν μια διευρυμένη επιτροπή στήριξης, προκειμένου να αναζητήσει άμεσα πόρους, κάτι που θα οριστικοποιηθεί στην επαναληπτική γενική συνέλευση, την ερχόμενη Πέμπτη. Ανάμεικτα τα συναισθήματα επομένως από την γενική συνέλευση, με την αγωνία για το μέλλον του Εορδαϊκού να παρατείνεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×