Κολιτσιδάκης: Είχαμε μεγάλες βελτιώσεις στο παιχνίδι μας

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Θανάσης Κολιτσιδάκης, στάθηκε στη βελτίωση που έδειξε η Δόξα Δράμας κόντρα στον Πανδραμαϊκό.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν θυμηθούμε πως έπαιξε η Δόξα Δράμας στο πρώτο φιλικό με την Αλεξανδρούπολη και πως έπαιξε σήμερα με τον Πανδραμαϊκό, θα παρατηρήσουμε μεγάλες βελτιώσεις στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος. Νομίζω όμως ότι κρατάμε τη θετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Είμαι αισιόδοξος ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι. Οι Ολλανδοί ποδοσφαιριστές μας είχαν πολύ καλή απόδοση και ειδικά ο Τζίνο σαν αμυντικός χαφ έκανε κάποιες μεταβιβάσεις που βοήθησαν πολύ. Είναι δικό μου το λάθος που έβαλα τον Φερνάντο γιατί δεν ήταν έτοιμος να παίξει αλλά το ήθελε πολύ.

Σήμερα έδωσα χρόνο στον Παπαϊωάννου, τον Παρασκευά και τον Ρούτση που μπορούν να μας βοηθήσουν. Κάποιοι απ’ αυτούς μπορούν να πάρουν θέση στην ενδεκάδα και να γίνουν ακόμα καλύτερη απ’ αυτή την συμμετοχή.

Πηγή: Sportdrama

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×