Τουτζάρης: «Είναι οι επαγγελματικές ομάδες εστίες υπερμετάδοσης του κορονοϊού;»

Οι προβληματισμοί του Γιώργου Τουτζάρη για τη μη έναρξη της Super League 2.

Την εισήγηση των ειδικών περιμένουν στη Super League 2 για να ξεκινήσουν οι ομάδες προπονήσεις και αγώνες. Ο Γιώργος Τουτζάρης εξέφρασε τους προβληματισμούς του για την κατάσταση.

Με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρεται στο γεγονός ότι έχουν παγώσει τα πάντα στη δεύτερη κατηγορία και παραθέτει τους εύλογους προβληματισμούς του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Τουτζάρη:

«Ξαναλέω, είναι οι επαγγελματικές ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος εστίες υπερμετάδοσης του ιού; Πετυχημένα μοντέλα αντιμετώπισης της πανδημίας είναι αυτά που βρίσκουν τους φορείς του ιού και την απομόνωση του φορέα ώστε ιδιαίτερα οι α-συμπτωματικοί να μην μολύνουν τον γενικό πληθυσμό. Προφανώς ο λόγος είναι το κόστος ώστε να γίνουν όλα αυτά τα τεστ… Οι ομάδες αναλαμβάνουν αυτό το κόστος οι ίδιες καθώς και τη διαδικασία απομόνωσης εάν κάποιος/α είναι θετικός/η. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι προστατεύονται και πόσο στο περιβάλλον τους… δηλαδή το χονδρεμπόριο που δουλεύει με e-shop σε τεράστιες αποθήκες, κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα; Φυσικά και πρέπει να κινηθεί η αγορά και για αυτό είναι ανοικτά, όμως δεν τηρούν αυτά που οι επαγγελματικές ομάδες υποχρεώνονται να ακολουθούν. Ειδικός δεν είμαι… προβληματισμούς παραθέτω».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×