Αμανατίδης: «Θα γίνουν δραστικές αλλάγες»

Την απόφαση να πάρει δραστικές αλλαγές εξέφρασε ο Περικλής Αμανατίδης, αναφορικά με την εικόνα που παρουσίασε ο Αγροτικός Αστέρας στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αστέρα:

"Σήμερα στην προπόνηση μίλησα τη γλώσσα της αλήθειας και είμαι αποφασισμένος, γίνουν δε γίνουν μεταγραφές, να κάνω ανασυγκρότηση. Με τον Πιερικό μπορεί να έχω 15 άτομα, αλλά αυτά τα 15 θα είναι ταγμένα στη νίκη. Έχω αποφασίσει να κάνω την εσωτερική εκκαθάριση, που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να ανασάνει. Δεν μπορώ να ανεχτώ την κοροϊδία και ο Αστέρας δεν είναι καμιά ομαδούλα. Πριν από τέσσερις αγωνιστικές ήμασταν στην 5η θέση και σήμερα είμαστε στη 14η, εξαιτίας διαφόρων παραγόντων. Ξανατονίζω, ότι γίνουν δε γίνουν μεταγραφές είμαι αποφασισμένος για τις δραστικές αλλαγές, που απαιτούνται"

Να σημειωθεί, ότι σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν την Δευτέρα οι Παλαίμαχοι Αμπελοκήπων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, βράβευσαν με τιμητική πλακέτα τον προπονητή του Αγροτικού Αστέρα, Περικλή Αμανατίδη, για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×