Super League 2: Τεράστιο «διπλό» ο Λεβαδειακός - Όλα τα γκολ

Ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαία νίκη επί του Ιωνικού.

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στη Νεάπολη, όπου ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-2 του Ιωνικού, σε ένα ντέρμπι που έκοβε την ανάσα. Στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης επικράτησε 3-1 του Διαγόρα, ενώ στα Πηγάδια Ξάνθη και Χανιά έμειναν στο 1-1.

Στο -3 ο Λεβαδειακός

Τεράστια νίκη πήρε ο Λεβαδειακός στη Νέαπολη επί του Ιωνικού με 3-2, αποτέλεσμα που τον φέρνει στο -3 από την κορυφή. Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 0-1 πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα με τον Κονέ. Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο μέρος. Στο 48’ όμως ο Ματσούκας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61’ ο Μαρίνος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Λεβαδειακό, αλλά στο 79’ ο Μάναλης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 2-2 για τους «κυανόλευκους». Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μυτίδης πέτυχε το 2-3 για τους Βοιωτούς.

Φουλ για τρίτος ο Εργοτέλης

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Εργοτέλης, ο οποίος επικράτησε 3-1 του μαχητικού Διαγόρα. Στο 5’ ο Μπουτσάκης πέτυχε το 1-0 και στο 24’ ο Μπαστακός ισοφάρισε σε 1-1.  Στο 27’ ο Κόνραντ έχασε απίθανη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ μεσολάβησαν κι άλλες ευκαιρίες. Στο 73’ ο Μανουσάκης εκτέλεσε πέναλτι στο δοκάρι, αλλά στο 82’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε με σουτ το 2-1. Στο 87’ σε νέο πέναλτι για τους Κρητικούς, ο Κόνραντ δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Άβολη ισοπαλία

Ξάνθη και Χανιά «κόλλησαν» στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία ομάδα. Μετά από εκατέρωθεν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τα Χανιά προηγήθηκαν στο 45+3’ με εύστοχο πέναλτι του Διαμαντόπουλου. Η Ξάνθη πίεσε στο δεύτερο μέρος και στο 58’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Παπάζογλου. Και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά καμία δεν το βρήκε και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στα Πηγάδια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×