Μπαξεβάνος: «Είδα έναν αδικαιολόγητο φόβο»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αναζήτησε τις αιτίες της ήττας των Χανίων από την Προοδευτική.

Στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο που παρουσίασαν οι παίκτες του στάθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Παναχαϊκή, όπου τα Χανιά έχασαν 2-1.

Αρχικά ο τεχνικός των Χανίων είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχαμε καλή αγωνιστική παρουσία, είδα έναν αδικαιολόγητο φόβο επειδή γνωρίζω την ομάδα μου, δεχτήκαμε το γκολ κοντά στην λήξη του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου δεχτήκαμε και δεύτερο, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα, πιέσαμε αρκετά, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Όλα τα παιδιά είναι στενοχωρημένα, εγώ θέλω να τα συγχαρώ για την προσπάθεια τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, το κακό είναι ότι έχουμε το ρεπό και δεν θα παίξουμε για να διατηρηθούμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Η εικόνα που είχαμε στα φιλικά δεν βγήκε στο πρώτο ημίχρονο όμως αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπαξεβάνος πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε όλες τις μονομαχίες, τις δεύτερες μπάλες, την κερδίζαμε και την ξαναδίναμε στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η ψυχολογία, το λέμε “φόβο” αλλά ουσιαστικά είναι η αδυναμία μιας ομάδας στις υπεραριθμίες και στις μονομαχίες και σε αυτό το κομμάτι υστερούσαμε στο πρώτο ημίχρονο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×