Πριμ οπαδών στη Δόξα!

Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανοίγει λογαριασμό για να δοθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Φίλαθλοι της ΔΟΞΑΣ,

Γινόμαστε μάρτυρες ιστορικών στιγμών. Η ΔΟΞΑ των 12 ποδοσφαιριστών της τελευταίας στιγμής δείχνει αδάμαστη θέληση, προηγείται δύο φορές του Ο.Φ.Η. και τον ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις, κρατώντας το όνειρο της ανόδου στα χέρια της. Η εμφάνιση αυτή έρχεται ως συνέχεια της νίκης επί του Διαγόρα.

Η σπάνια προσφορά των ποδοσφαιριστών μας συγκίνησε τους φιλάθλους και ήδη ο λαός της ΔΟΞΑΣ, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο τους, κινητοποιείται. Απλοί μεμονωμένοι φίλαθλοι καταθέτουν πριμ νικητών για τους ποδοσφαιριστές. Ήδη ο κ. Τσακίρης Γεώργιος κατέθεσε το ποσό των 2.500 €, συγκλονισμένος από τη θέληση και την ψυχή των παικτών. Και δεν είναι ο μόνος. Όλοι μας, ο καθένας με τις δυνατότητές του, στηρίζουμε αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια των παικτών με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας.Ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ μπαίνει μπροστά και σ’ αυτήν την απαίτηση των φιλάθλων και συντονίζει τη διαδικασία.

Ο Γ.Σ. αποφάσισε να γνωστοποιήσει αύριο τον αριθμό λογ/σμού του στην Τράπεζα Πειραιώς για τους απανταχού φιλάθλους, ώστε ο καθένας να καταθέτει τη μικρή ή μεγάλη συμμετοχή του ως πριν νίκης των ποδοσφαιριστών. Ταυτόχρονα τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοικτά κάθε απόγευμα μέχρι και την Τρίτη 2/8, 19:00 – 21:00, ώστε εξουσιοδοτημένα μέλη του Δ.Σ. να εισπράττουν με ταυτόχρονη έκδοση ισόποσης απόδειξης την  όποια ενίσχυση των Δραμινών φιλάθλων.Σήμερα φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές γινόμαστε μια γροθιά και παλεύουμε, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, για το μεγαλείο της ομάδας μας. Διδάξαμε ποδόσφαιρο και ήθος στο παρελθόν και το ίδιο κάνουμε τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η προσπάθεια θα έχει συνέχεια και αποτέλεσμα. Τώρα είναι η ώρα του λαού της ΔΟΞΑΣ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×