Αναμενόμενη απόφαση για Δόξα

Στη Δράμα δεν ανησυχούσαν σχετικά με την κλήση τους σε απολογία για τα ματς με τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.

Οι «μαυραετοί» υποστήριξαν ότι η απόφαση του αθλητικού δικαστή ήταν αναμενόμενη, από τη στιγμή που η ματαίωση των δύο αγώνων στα play off δεν έγινε με δική τους υπαιτιότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε το πρωί της Τετάρτης (03/08) ήταν παρών και ο νομικός της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η Δόξα Δράμας δεν ευθύνεται για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης και ότι αιτία ήταν οι πολλοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούσαν τους «ασπρόμαυρους». Έτσι, η Δόξα δεν είχε επιπλέον κυρώσεις, παρά μόνο τις δύο ήττες στα χαρτιά (3-0 α.α.).

Αναλυτικά η απόφαση της Football League.

Δέχθηκε ότι ο αγώνας της 30-7-2011 μεταξύ τωνομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ- ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΠΑΕ ΟΦΗ με τέρματα 3-0. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα  του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική  διεξαγωγή αυτού.

Δέχθηκε ότι ο αγώνας της 01-8-2011 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τέρματα 3-0. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα  του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική  διεξαγωγή αυτού».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×