Η συμβολή του Δερμιτζάκη

Τις προηγούμενες μέρες στην Τρίπολη έλεγαν πως ή θα πάρουν έναν καλό επιθετικό είτε θα μείνει το ρόστερ ως έχει. Όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε τη λύση.

Το Σάββατο το βράδυ ο Αστέρας διεμήνυσε στον Παντελή Καπετάνο πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο την απάντησή του και ενέτεινε τις προσπάθειές του, προκειμένου να πάρει τον Τόμας Ντανιλεβίτσιους από τη Λιβόρνο. Η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη, καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Τελικά, τη Δευτέρα το πρωί οι διαπραγματεύσεις με τον Λιθουανό φορ και την ιταλική ομάδα οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

Τότε έπιασε δουλειά ο Παύλος Δερμιτζάκης. Πρότεινε στη διοίκηση των Αρκάδων να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πάρουν δανεικό τον Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα άμεσα πλάνα του Μάκη Χάβου. Στον Αστέρα δεν συνηθίζουν να παίρνουν δανεικούς ποδοσφαιριστές από άλλες ελληνικές ομάδες, προκειμένου να αποφεύγουν τα σενάρια… συνεργασίας. Όμως ο Ελληνας τεχνικός εξήγησε πως ο Παπάζογλου θα αποτελέσει ιδανική λύση για τον Αστέρα. Και μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξει πάλι ένα κενό στο ρόστερ, οι διοικούντες δέχτηκαν την πρόταση του προπονητή τους και ο Θανάσης Παπάζογλου θα φορά τα «κυανοκίτρινα» ως το καλοκαίρι, χωρίς να έχει υπάρξει συζήτηση για ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×