Προχωρούν οι μεταγραφές στον ΟΦΗ

Εξελίξεις αναμένονται από αύριο (22/08) στα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ.

Στην τελική τους ευθεία βρίσκονται οι υποθέσεις των Νέϊθαν Μπερνς και Σουμπίνιο. Ο πρώτος αναμένεται να λύσει αύριο το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και στη συνέχεια να πάρει το αεροπλάνο κατηφορίζοντας στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Σχετικά με τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού το θέμα του δανεισμού του θεωρείται τυπικό. Από κει και πέρα, μετά το «πράσινο φως» που άναψε ο Νίκος Αναστόπουλος για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ - χαφ Βάντο (άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο), η διοίκηση θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη με σκοπό να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Βάντο αναμένεται απόψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ επίσης στην Κρήτη θα ταξιδέψει ο συμπατριώτης του Ντένις Σόουζα (κεντρικός αμυντικός) αλλά και ο Χιλιανός Χόρχε Ματίας Γκέρα Ροντρίγκες (αμυντικός μέσος).

Και ο  Σόουζα που είχε πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις στο Καρπενήσι αναμένεται να γίνει μέλος του ρόστερ την καινούργια σεζόν. Όσον αφορά τον Γκέρα Ροντρίγκες ο «Αναστό» θέλει να τον δει για μερικές ημέρες ακόμη στις προπονήσεις πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Στο κρητικό συγκρότημα κρατούν το καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στα πρώτα 60 λεπτά στο Αγρίνιο και προσπαθούν να ενισχυθούν για να έχει ο «Αλενατόρε» και κάποια από τα νέα μεταργαρικά αποκτήματα στη διάθεσή του το Σάββατο (27/08, 19.15) κόντρα στον Ατρόμητο στο «Γεντί  Κουλέ», στο ξεκίνημα του ΟΦΗ στη Super League.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×