Στην... κορυφή ο Ιακουίντα!

Η απόκτηση του Βιτσέντζο Ιακουίντα από την Γιουβέντους αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στην ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας.{textlink}

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν όλα τα δεδομένα στην περίπτωση του 31χρονου φορ της «μεγάλης κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θεωρεί πως συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την γραμμή κρούσης.

Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», οι ιθύνοντες την ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε ανοικτή επικοινωνία με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος πως ο πελάτης του θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Ιταλός άσος δεσμεύεται με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιου με τους «μπιανκονέρι», έχοντας ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα δώσει ο Ολυμπιακός, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο «αγκάθι» για την περίπτωση του 31χρονου άσου.

Πάντως, από την στιγμή που η Γιουβέντους θέλει να τον… αποχωριστεί από το ρόστερ της, ενδεχομένως να είναι «ζεστή» να πληρώσει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×