Επιστροφή στις προπονήσεις

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα(1/2) οι παίκτες του Εργοτέλη μετά  το χθεσινό ρεπό, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο Παγκρήτιο.

Οι Κρητικοί απέχουν τρεις βαθμούς από την πέμπτη θέση και την Καβάλα αλλά και πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον αγώνα να ορίζει ουσιαστικά τους στόχους της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου.

Με δεδομένο ότι την μεθεπόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν και πάλι εντός την Καβάλα, σε περίπτωση νίκης επί των «κυανέρυθρων» θα μπουν για τα καλά στη μάχη για μια θέση στα play off, ενώ με μια ήττα θα μπουν σε περιπέτειες.

Το σημερινό (1/2) πρόγραμμα με το οποίο ξεκίνησε και η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες (11:00), αναλώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου σταδίου.

Ο Λεάλ εξέτισε την ποινή του αλλά δεν προπονήθηκε αφού ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ επέστρεψε και ο Ρουμπάκης.

Αύριο (2/2) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Μία πρωινή (9:00) και μία απογευματινή (17:30).

Να υπενθυμίσουμε ότι στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ο Εργοτέλης προχώρησε σε μία μόνο προσθήκη, αυτή του Ηλία Κυριακίδη, ενισχύοντας το νευραλγικό χώρο του κέντρου. Απεναντίας αποδεσμεύτηκε ο Μπερτόσα και παραχωρήθηκε ως δανεικός ο Σιάκκας στη Δόξα Δράμας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×