Τα οφέλη της πρεμιέρας για τον ΟΦΗ

Το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, την πολύ καλή εικόνα του βʼ ημιχρόνου αλλά και την παρουσία 7.500 κόσμου που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» κρατούν στον ΟΦΗ από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο το Σάββατο (27/08).

Οι «ασπρόμαυροι» σε αντίθεση με το χρονικό διάστημα 10ʼ - 35ʼ όπου κινδύνευσαν αρκετές φορές να δεχθούν γκολ ήταν κυρίαρχοι στην επανάληψη, ισοφάρισαν σε 1-1 στο 75' με τον Γιώργο Γεωργίου και θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη αν στο τέλος ο Φώτης Παπουλής που βγήκε τετ-α-τετ  με τον Τσάρλς Ιτάνζ δεν ήταν οριακά οφσάιντ. Πάντως το τελικό 1-1 κρίνεται καλό αποτέλεσμα για το κρητικό συγκρότημα βάσει των ειδικών συνθηκών που μπήκε στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενο στα play-off στην καρδιά του καλοκαιριού, ξεκινώντας αμέσως μετά προετοιμασία δύο εβδομάδων και μη έχοντας ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής στο βʼ μέρος με τους παίκτες του να δίνουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς να υστερήσει κάποιος αρκετά  χιλιόμετρα έτρεξαν οι Βασίλης Ρόβας, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ενώ βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του «Αναστό» στην επανάληψη. Μαριλάντο Σουμπίνιο και Κένταλ Ουκάρ ανέβασαν επιθετικά τον ΟΦΗ με τον πρώτο να ξεσηκώνει παράλληλα τους φιλάθλους με τις Βραζιλιάνικες ενέργειές του.

Θετικό ντεμπούτο έκανε και ο Σταύθης Ταυλαρίδης που βοήθησε στα μετόπισθεν στα τελευταία δραματικά λεπτά. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν σήμερα ρεπό από αύριο όμως επιστρέφουν και πάλι στις διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Η διακοπή του πρωταθλήματος που  ακολουθεί είναι ευεργετική για τους ίδιους καθώς θα έχουν τη χρονική δυνατότητα να δουλέψουν ακόμα περισσότερο και να εγκλιματιστούν τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει στην ομάδα αλλά και αυτά που θ' ακολουθήσουν στην πορεία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×