Επιβεβαιώνεται η διάγνωση για Νίνη

Ο Σωτήρης Νίνης εξετάστηκε από το γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, και επιβεβαιώθηκε η διάγνωση των Ισραηλινών γιατρών για ρήξη χιαστών που θα τον αφήσει εκτός μάχης για πέντε μήνες.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού ήρθε στην Ελλάδα σήμερα (04/09) το πρωί (το Onsports ήταν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή του) και αμέσως εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων». Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τα όσα είχαν γίνει ήδη γνωστά, για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Πλέον ο Σωτήρης Νίνης τη Δευτέρα (05/09) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου έτσι ώστε να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς που υπάρχει στο γόνατό του, με την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται σε διάστημα πέντε μηνών.{textlink}

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Σωτήρη Νίνη

Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σωτήρης Νίνης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του δεξιού γόνατος. Αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πλαστικής πρόσθιου χιαστού, από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×