Κίνδυνος τιμωρίας για Σισέ (vid)

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη ανησυχία για πιθανή τιμωρία του Τζιμπρίλ Σισέ που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα όσα είπε ο Γάλλος επιθετικός των «πράσινων» μετά το τέλος του δεύτερου προημιτελικού με την ΑΕΚ φαίνεται ότι ήταν αρκετά για να γίνουν σκέψεις κλήσης του σε απολογία. «Ο διαιτητής μας πή…ξε», δήλωσε ο Σισέ – κάτι που φαίνεται και στο βίντεο της συνέντευξης Τύπου – και η δήλωσή του αυτή είναι αρκετή για να του επιφέρει μια βαριά τιμωρία.

Αν μάλιστα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάσει άμεσα και εκδώσει την απόφαση της τιμωρίας του Σισέ, με την κατηγορία στην οποία υπόκειται ο Γάλλος να είναι πιθανότατα οι δυσμενείς κρίσεις για τον διαιτητή Παππά και η προσβολή του αθλήματος, τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να στερηθεί τον πρώτο του σκόρερ στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που ακολουθούν αυτό της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σισέ πάει προς απολογία για την εβδομάδα που έρχεται και αν η ΕΠΟ δεν ακολουθήσει τη συνήθη τακτική της, καθώς καθυστερεί τέτοιου είδους αποφάσεις, τότε ο Γάλλος θα χάσει το ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Για την ώρα τα πάντα είναι ανοικτά στην υπόθεση καθώς ακόμα δεν έχει γίνει καν η κλήση του σε απολογία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×