Γεύμα και… μέτρα ασφαλείας!

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του Αρη προγραμματίζουν γεύμα με σκοπό να αποκαταστήσουν και να συσφίξουν τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο έφερε σύγχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με αποτέλεσμα να λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία των «κίτρινων», οι οποίοι ωστόσο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν να αφήνουν αυτήν την κατάσταση να τους επηρεάζει.

Έτσι, έπειτα από τη συζήτηση που έγινε την Τρίτη (14/09) στα αποδυτήρια πριν την απογευματινή προπόνηση, αποφασίστηκε από κοινού να γευματίσουν όλοι μαζί προκειμένου να αποβάλλουν από πάνω τους την ένταση που συσσωρεύτηκε αυτές τις μέρες, λόγω των γεγονότων, αλλά και να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους ώστε να προχωρήσουν ενωμένοι ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Εξετάζουν νέα μέτρα!

Την ίδια ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα φροντίζει για το καλό του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο, οι άνθρωποι της διοίκησης είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την ομάδα σε πειθαρχικό.

Ο κόσμος του Άρη που βρέθηκε στο γήπεδο την Κυριακή για το ματς με τον Ατρόμητο είχε για άλλη μια φορά υποδειγματική συμπεριφορά, με εξαίρεση ορισμένους… θερμοκέφαλους, οι οποίοι με τις πράξεις τους οδήγησαν την ΠΑΕ να απολογείται στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η διοίκηση των «κίτρινων» στην προσπάθειά της να αποτρέψει παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να «ματώσουν» οικονομικά τον Άρη, σκέφτεται να λάβει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τοποθέτηση υψηλότερου πλέξιγκλας στη θύρα 2, από την οποία συνέβη και το τελευταίο περιστατικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×