Λύσεις εκεί που… πονάει!

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις επικείμενες μεταγραφές των Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ και Χαβιέρ Ουμπίντες.

Ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει πολύ καλά τους δύο ποδοσφαιριστές από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό Βόλου και θεωρεί πως αμφότεροι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να αλλάξει… ταχύτητα και επίπεδο.

Ο δυναμικός Σενεγαλέζος αμυντικός θεωρείται ως η ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας, μια και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Έλληνας τεχνικός για την οπισθοφυλακή των «κίτρινων». Ο Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ είναι ο γρήγορος αμυντικός που ήθελε ο Σάκης Τσιώλης, κατά την περίοδο της προετοιμασίας και θεωρεί πως με την παρουσία του Αφρικανού, θα βοηθήσει τους Λαζαρίδη και Ντίκο.{textlink}

Όσον αφορά στον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, αν όλα πάνε καλά, έρχεται στον Άρη σε μία στιγμή που η ομάδα τον χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό. Βλέπετε, μετά την αποχώρηση του Βανγκέλι, ο Νέτο οπισθοχώρησε στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Σολτάνι να καλύπτει την θέση του δεξιού μέσου. Ωστόσο, ο Αλγερινός, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, θα απουσιάσει για 2-3 αγωνιστικές, κάτι που δημιουργεί «κενό» στα πλάνα του Σάκη Τσιώλη.

Ωστόσο, αν όλα πάνε καλά και η ΕΠΟ αποφασίσει να δώσει παράταση στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, τότε αυτομάτως, ο τεχνικός ηγέτης των Θεσσαλονικέων θα έχει στη… φαρέτρα του, δύο πολύ σημαντικά «όπλα». Μάλιστα, οι δύο άσοι δεν χρειάζονται μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, μια και προέρχονται από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου το καλοκαίρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×