Μόνχε: «Ότι καλύτερο ο Ολυμπιακός»

Ο Βιθέντε Μόνχε είναι κοντά στον Ολυμπιακό και με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday εξέφρασε την ανυπομονησία του για να ολοκληρωθεί το θέμα με την ΕΠΟ.

Ο Αργεντινός άσος, έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους Πειραιώτες, ωστόσο περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για να μάθει αν θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Μόνχε αναφέρθηκε και στον Γιάννη Ζαραδουκά, ο οποίος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρολεύκων».

«Περιμένω την απόφαση για να μείνω ελεύθερος και να μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου. Όταν βγει η απόφαση θα με ενημερώσει ο μάνατζέρ μου, ο οποίος χειρίζεται αυτά τα θέματα, και θα δούμε τι θα γίνει και σε ποια ομάδα θα αγωνιστώ», δήλωσε ο Αργεντίνος άσος.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα, για την καριέρα μου μία τέτοια εξέλιξη, να παίξω στον Ολυμπιακό. Σας είπα, όμως, ότι πρώτα πρέπει να βγει η απόφαση και μετά να δούμε πού θα παίξω».

Ο Μόνχε τόνισε πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση: «Κάνω καθημερινά προπόνηση στον Βόλο με την ομάδα και τον προπονητή μας για να μην είμαι πίσω. Αν τελειώσει αυτή η υπόθεση, θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, με τον Αργεντινό εξτρέμ να δηλώνει: «Μπορώ να παίξω αμέσως, αν και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αν το αποφασίσει ο προπονητής, εγώ μπορώ να παίξω από το πρώτο ματς».

Τέλος, ο Βιθέντε Μόνχε σχολίασε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιάννη Ζαραδούκα: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Γιάννης, αλλά θα είναι καλό να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×