Σε απολογία ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League θα βρεθεί την Πέμπτη (22/09, 13:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Ηπειρώτες καλούνται να υπερασπιστούν την ομάδα τους ώστε να μην αναγκαστούν να πληρώσουν κάποιο «τσουχτερό πρόστιμο». Η κλήση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 22/09/2011 και ώρα 13:00) την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή τα παρακάτω:

1)Στο 38΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν κατά του διαιτητή του αγώνα το υβριστικό σύνθημα: "ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ" με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για δύο (2) λεπτά προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

2)Στο 38΄ λεπτό του αγώνα φίλαθλος της εγκαλούμενης έριξε ένα (1) χάρτινο ποτήρι γεμάτο με coca cola μπροστά από τον πάγκο του 4ου διαιτητή.

Όπως αυτά σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που έγινε στις 18/9/2011, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος "SUPERLEAAGUE ΕΛΛΑΔΑ".

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×