Γεωργιάδης: «Ο κόσμος μας ωθεί για νίκες»

Στο φιλικό με την Επανομή, ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην πήρε τη νίκη, αλλά κέρδισε τον Γιώργο Γεωργιάδη, που έδειξε έτοιμος να μπει στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι.

«Όσο περνούν οι μέρες θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η δουλειά που κάνουμε με τον κ. Μπόλονι φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι καταλλήλως προετοιμασμένη κι αυτό παρουσιάζεται σε κάθε ματς», τόνισε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στη «Sportday» μετά το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής.

Για τη δική του απόδοση στο φιλικό και το γκολ που σημείωσε ο Γεωργιάδης, ανέφερε: «Το γκολ βγαίνει μέσω ομαδικής δουλειάς. Σίγουρα χάρηκα που πέτυχα το πρώτο μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά το ζητούμενο είναι να κερδίσει η ομάδα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί στις δύσκολες αποστολές που μας περιμένουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ».

Καταλήγοντας, ο διεθνής παίκτης μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Μέσα στην Τούμπα πάντα ο στόχος της νίκης είναι δεδομένος. Οι φίλαθλοί μας, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, μας δίνουν μεγάλη ώθηση για την επιτυχία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×