Το ανακάτεμα της τράπουλας και τα διλήμματα

Αρκετές αλλαγές θα παρουσιάζει το... κάδρο του Εργοτέλη στον «τελικό» με τον Αρη που ακολουθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα προχωρήσει στην… μετάγγιση νέου αίματος στην βασική ενδεκάδα προχωρώντας σε αλλαγές προσώπων ενδεχομένως και συστήματος.

Ο Σέρχιο Λεάλ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του πραγματοποίησε την επανεμφάνιση του στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θεωρείται δεδομένο πως θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αναμένεται να πάρει την θέση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο αρχικό σχήμα με τον τελευταίο να κάθεται στον πάγκο και να παίρνει το… μήνυμα.

Από εκεί και πέρα ο Ολίσε θα παίξει αντί του Μπέτο στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Σαρρής στο κέντρο της άμυνας ή στα χαφ, ενώ ο Γιαλούσης αναμένεται να επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σε ό,τι αφορά την διάταξη της ομάδας ο Νίκος Καραγεωργίου αναμένεται να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στο αγαπημένο του 4-3-3 και εφόσον διαπιστώσει ότι δεν «τραβάει» θα το γυρίσει στο 4-4-2 στα επόμενα παιχνίδια.

Οι παίκτες επιστρέφουν την Τετάρτη (12/10) στις προπονήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×