Δυσκολεύει του Εστογιανόφ στα Γιάννινα

Αν και αρχικά φαινόταν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τον Φαμπιάν Εστογιανόφ, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16/10) στους «Ζωσιμάδες», τελικά η συμμετοχή του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού είναι αμφίβολη.

Ο «Λόλο» είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση για την εξαγωγή ενός δοντιού, ωστόσο από τότε δεν έχει καταφέρει να πάρει μέρος σε προπόνηση.

Ο Ουρουγουανός δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (13/10) και έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Εστογιανόφ έχει κάνει 8 ράμματα και είναι δύσκολο ακόμη και να τρέξει, πόσο μάλλον να προπονηθεί. Την Πέμπτη (13/10), πάντως, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε.

Έτσι, ο Πανιώνιος κινδυνεύει να αγωνιστεί στους «Ζωσιμάδες» χωρίς το μεγάλο του «όπλο», αν και υπάρχει η αισοδοξία ότι τελικά ο Ουρουγουανός θα καταφέρει έστω να είναι στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Σάμαρης προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το ματς της Κυριακής (16/10), όπως και ο Μάρκους Γιόνσον, ο οποίος επίσης προπονήθηκε κανονικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×