Τσιαντάκης: «Ο Ολυμπιακός το προβάδισμα»

Περισσότερες πιθανότητες για να νικήσει στο ντέρμπι έχει ο Ολυμπιακός έναντι της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Νίκο Τσιαντάκη.

Ο παλαίμαχος διεθνής μέσος, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου (15/10), στον ΠΑΟΚ, στον ΟΦΗ, στον Νίκο Αναστόπουλο, αλλά και στον Εργοτέλη.

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: «Πάντα τα παιχνίδια ΑΕΚ – Ολυμπιακού έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι ένα ντέρμπι. Η ΑΕΚ παίζει στο γήπεδο της και μπροστά στον κόσμο της ενώ ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Δείχνει να είναι πολύ δυνατός και φέτος. Διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και του το αναγνωρίζουν αυτό όμως τέτοια παιχνίδια παραμένουν ντέρμπι και δύσκολα γίνονται προγνωστικά».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Κρίνονται από την θέληση που δείχνει μια ομάδα και από το πάθος που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της. Πέρα από την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές, αν δεν υπάρχει αποφασιστικότητα, πάθος και θέληση για τη νίκη, σίγουρα δεν θα πάρει το παιχνίδι. Όποια ομάδα δείξει αυτά τα στοιχεία θα έχει και το προβάδισμα για να πάρει το παιχνίδι. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα γιατί έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την ΑΕΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που εκπλήσσει με την σταθερότητα που παρουσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει αλλά και να μπει σφήνα μπροστά από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς. Δείχνει ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και αν οι εμφανίσεις του συνεχίσουν να είναι αυτές που έχουν φανεί μέχρι τώρα τότε μπορεί να κάνει έκπληξη».

Για τον ΟΦΗ: «Θα είναι ευχάριστο για τον ΟΦΗ να δυναμώσει και πάλι ώστε να βρεθεί στο γκρουπ των ομάδων που μάχονται για την Ευρώπη. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια χρονιά στην άλλη και χρειάζεται ένας προγραμματισμός αλλά και υπομονή. Πρέπει να στηριχθείς σε μια ισχυρή διοίκηση από οικονομικής πλευράς γιατί δεν φτάνει να υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ο Νίκος αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και του αρέσει η προπονητική. Θεωρώ ότι είναι πετυχημένος στον ΟΦΗ και μπορεί να βοηθήσει αρκετά την ομάδα. Διαθέτει μεράκι και πιστεύω ότι αν τον βοηθήσουν από την διοίκηση τότε μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Το αξίζει γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και λατρεύει το ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα που έχει φέτος από τον ΟΦΗ: «Παρακολούθησα λίγο το παιχνίδι με την Ξάνθη και με τον Ατρόμητο. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήταν πολύ καλός. Έχει δυνατότητες ο ΟΦΗ και θεωρώ ότι στην συνέχεια μπορεί να καταφέρει περισσότερα πράγματα και θεωρώ ότι θα καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον Εργοτέλη: «Είναι ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Εργοτέλης έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και βοηθάει αρκετά ο κύριος Καραγεωργίου. Μαζί με τον ΟΦΗ εκπροσωπούν επάξια το Κρητικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό απέναντι στον Άρη, μπορούν να συμβούν πολλά και στο Παγκρήτιο μπορεί να προβληματίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×