Προχωράει κανονικά η διαδικασία!

Διαψεύδονται κατηγορηματικά από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ οι φήμες για διάλυση της συμφωνίας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σε ό,τι αφορά την μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι… ευσεβείς πόθοι κάποιων αναφέρουν πως ο Σουλτάν Αλ Σαούντ απέστειλε πίσω το MoU στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη χωρίς να υπογράψει καθώς διαφωνεί με συγκεκριμένους όρους που έθεσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Όπως έχει αναφέρει από το πρωί της Πέμπτης (20/10) το Onsports, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα και οι συνεργάτες που είναι ήδη στην Ελλάδα μελετούν όλα τα δεδομένα της πρότασης που έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για την καταβολή των χρημάτων που απαιτούνται για να πάρει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε επικοινωνία του Onsports με τους εκπροσώπους του Σαουδάραβα, διαψεύστηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ναυαγίου και αυτό που ειπώθηκε χαρακτηριστικά ήταν ότι: «Ο πρίγκιπας ήθελε από χθες το βράδυ να υπογράψει, ωστόσο δεν τον αφήσαμε για να μελετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πρότασης που έχει κάνει ο κ. Βαρδινογιάννης. Η διαδικασία προχωράει όπως πρέπει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Πετρόπουλος και ο Βλάσης Τσάκας είχαν συνάντηση σήμερα για να δουν όλες τις λεπτομέρειες του MoU και εξετάζουν κυρίως όλο το πλαίσιο στο οποίο θα κληθεί να καταβάλει χρήματα ο πρίγκιπας για να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε  από την πλευρά των εκπροσώπων του πρίγκιπα, πως στην πρόταση Τζίγκερ υπάρχουν και οι όροι για την Παιανία και το γήπεδο, που επίσης πρέπει να μελετηθούν από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ πριν το τελικό «ναι» και την μεταβίβαση των μετοχών.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το ταξίδι του πρίγκιπα για την Αθήνα, αυτό προς ώρας έχει αναβληθεί μέχρι να επιτευχθεί τελική συμφωνία. Όταν αυτό συμβεί, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έρθει στην Ελλάδα για τα περαιτέρω.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×