Μάντζιος: «Με τέτοιο κόσμο μπορούμε τα πάντα»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΟΦΗ και βέβαιος ότι η ομάδα της Κρήτης μπορεί να κάνει πολλά πράγματα φέτος παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο MVP της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ», Βαγγέλης Μάντζιος, αναφέρθηκε στη βοήθεια που αντλεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τους οπαδούς της ομάδας, ενώ έδωσε υποσχέσεις και για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Αναλυτικά ο Μάντζιος δήλωσε:

«Χαίρομαι που επέστρεψα ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα πέρυσι και δεν επέτρεψε να παίξω ποδόσφαιρο. Στον ΟΦΗ υπάρχουν φιλοδοξίες. Έκανα μια καλή αρχή και ελπίζω να συνεχίσω ανάλογα. Με αυτόν τον κόσμο μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Το Καραϊσκάκη είναι το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς για κάθε ομάδα. Ωστόσο, είχαμε πάει πολύ καλά στο φιλικό που είχαμε δώσει εκεί και μετά και την εμφάνιση στην Τούμπα νομίζω ότι δείχνουμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μετά βλέποντας και κάνοντας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×