Διπλή ψήφο εμπιστοσύνης στον Εργοτέλη

Την στήριξή στην ομάδα και τον Νίκο Καραγεωργίου - κόντρα στις φτωχές εμφανίσεις και στα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών - εξέφρασε το Δ.Σ. του Εργοτέλη.

Η κρητική ομάδα θα πορευτεί με τον Καβαλιώτη προπονητή στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί στο πρόγραμμα.

 «Συγκλήθηκε και συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 24/10/2011 το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΙΣ Εργοτέλης. Προς συζήτηση τέθηκαν τρέχοντα θέματα, όπως και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας. Καθίσταται σαφές ότι η προσπάθεια όλων συνεχίζεται με γνώμονα το συμφέρον του Εργοτέλη και την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί εξ αρχής» τονίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά το τέλος του Δ.Σ.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση της κρητικής ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι άλλωστε που προανήγγειλε και ο Νίκος Καραγεωργίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη.

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν κάποιες φωνές κατά την διάρκεια του ΔΣ οι οποίες αντιτάχθηκαν στις τιμωρίες των τριών παικτών (Πίρσον, Φραγκουλάκης, Χίμπλινγκερ) εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι εκεί αφού παραμένει σε ισχύ τόσο το πρόστιμο όσο και η απουσίας τους από τα δύο επόμενα παιχνίδια.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×