Χωρίς Μπούντιμιρ με Αστέρα

Εκτός αποστολής του Εργοτέλη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Παγκρήτιο» έμεινε όπως αναμενόταν ο Μάριο Μπούντιμιρ, ενώ αντίθετα τους Κρητικούς θα ενισχύσει ο Σίλβα Τζούνιορ.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη ολοκληρώθηκε σήμερα (29/10) με μια προπόνηση η οποία αναλώθηκε σε ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ με το πέρας της ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε και τους 20 «εκλεκτούς» της αποστολής.

Με τον Κροάτη επιθετικό εκτός μάχης, ο 48χρονος τεχνικός προσανατολίζεται κόντρα στους Αρκάδες, να ρίξει στη μάχη τον Κατσικοκέρη ως φουνταριστό, εκτός και αν τελευταία στιγμή αποφασιστεί να επωμιστεί τον δύσκολο αυτόν ρόλο ο Λεάλ.

Αναλυτικά την αποστολή του Εργοτέλη απαρτίζουν οι:

Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Νταντόμο, Καρέλης, Χαντί και Ρέντζας

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×