Ηχηρό μήνυμα Μαρινάκη κατά της βίας

Στην αποκάλυψη ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσανατολίζεται στο να δώσει το «παρών» στο Θέατρο Τέχνης προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ», προχώρησε η Κατερίνα Τσιώλη.

Η κόρη του συγγραφέα του έργου, το οποίο παίζεται αυτές τις μέρες στο εν λόγω θέατρο, μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» επισημαίνοντας ότι ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού επιθυμεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά τα επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα προ ημερών από ανεγκέφαλους χούλιγκαν.

«Ήταν 25-30 άτομα, δεν είχε αρχίσει το έργο. Φάνηκε συντονισμένη κίνηση. Στην αρχή νόμιζα ότι γκρεμιζόταν το θέατρο. Έριξαν την μαρκίζα και φώναζαν «εδώ είναι Πειραιάς». Πήγε ένας κοντά τους και τον έδειραν. Εγώ έκανα το λάθος να τους πλησιάσω και να τους πω να έρθουν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου, με απομάκρυναν ορισμένοι φίλοι. Ο κ. Μαρινάκης επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι θα έρθει την Πέμπτη για να παρακολουθήσει την παράσταση», δήλωσε η Κατερίνα Τσιώλη στην εφημερίδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×