Τσάκας: «Πανευτυχής και πανέτοιμος ο πρίγκιπας»

Αμεσα ενημερώθηκε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ για την υπογραφή του MoU και όπως δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στο Onsports, είναι πανευτυχής και έτοιμος για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

«Ο πρίγκιπας είναι ενήμερος για αυτή την εξέλιξη και συγχρόνως πολύ χαρούμενος που όλα κυλούν βάσει σχεδίου. Είναι πανέτοιμος να τηρήσει τις δεσμεύσεις του και να κάνει το καλύτερο για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το πλάνο μας είναι έτοιμο και μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή», τόνισε αρχικά ο Τσάκας και σε ερώτηση για το πότε προβλέπει να έρθει στη χώρα μας ο Σαουδάραβας, απάντησε λέγοντας ότι «αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε διευκρινίσει ακόμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για να δει το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ισως έρθει για κάποιες μέρες στην Αθήνα μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ παραχώρησε δηλώσεις και στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τα επόμενα βήματα

«Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό. Μεθαύριο ξεκινάμε! Απομένει να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που είναι απαραίτητα. Από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά. Θα δώσουμε το «παρών» στην Γενική Συνέλευση της 4 Νοεμβρίου και λέμε «ναι» στην Α.Μ.Κ. Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν θα εχουμε εκπλήξεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πανηγυρίζουμε από τώρα για την επόμενη μέρα».

Για τη Γ.Σ. και την ΑΜΚ

«Στην Γ.Σ. θα πάμε να δώσουμε το «παρών» και λέμε «ναι» στην αύξηση. Τα 15 εκατ. είναι διαθέσιμα από εμάς. Αν δεν συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τότε θα είναι δική μας όλη η αύξηση δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν».

Για την άφιξη του πρίγκιπα 

«Θα έρθει την άλλη εβδομάδα και θα κάτσει έξι μέρες».

Για το πρόβλημα που υπάρχει με την υπηκοότητα του πρίγκιπα 

«Πάμε στο plan A, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπός επιχειρηματίας μπορεί να πάρει ελληνική ΠΑΕ. Αν δεν ισχύσει έχουμε κι εναλλακτική λύση».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×