Ο Μάντζιος, η Μονακό και η ρήτρα των 150.000 ευρώ!

Για λογαριασμό του Μπενάρ Κουμορτζί βρέθηκε σκάουτ της Μονακό στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) ο Βαγγέλης Μάντζιος του… γυάλισε! Συμβαίνουν αυτά, στον θαυμαστό κόσμο του σκάουτινγκ…

Λίγο ακόμη μάλιστα και ο απεσταλμένος της γαλλικής ομάδας στην «πλατεία», θα τινάζονταν από την θέση του προκειμένου να χειροκροτήσει το αριστοτεχνικό γκολ του 28χρονου επιθετικού στην αναμέτρηση Πανιώνιος – ΟΦΗ. Τόσο πολύ τον κέρδισε ο στράικερ της κρητικής ομάδας με την μεστή εμφάνισή και τον τρόπο που «ξεκλείδωσε» για δεύτερη φορά την εστία του Δημήτρη Ελευθερόπουλο!

Ο σκάουτ της Μονακό υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του τέταρτου γκολ του Μάντζιου στην φετινή παράσταση του πρωταθλήματος, ενώ πληροφορήθηκε με ικανοποίηση πως ο Ελληνας επιθετικός, βρίσκεται σε κατάσταση «on fire» και γράφει ήδη στο κοντέρ τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια.

Εκεί όμως που πραγματικά έλαμψε το πρόσωπό του Γάλλου «κατασκόπου», ήταν όταν ρώτησε, και έμαθε πως η ρήτρα εξαγοράς του στο μονοετές συμβόλαιό που υπέγραψε ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι με τον ΟΦΗ, είναι μόλις 150.000 ευρώ!

Βλέπετε, ακόμη και στο χλιδάτο Πριγκιπάτο έχουν περάσει οι εποχές των.. παχέων αγελάδων δεδομένο πως η Μονακό δεν «χτυπάει κάρτα» την φετινή σεζόν στο Σαμπιονά, αλλά στην Ligue 2!

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως η γαλλική ομάδα δεν είναι η πρώτη φορά που στρέφει τις κεραίες της στον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάντζιος διατηρούσε ανοιχτή γραμμή με τους υπεύθυνους της γαλλικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να ωριμάσει στο μυαλό των τελευταίων η απόφαση της μεταγραφής του.

Ο Ελληνας επιθετικός περίμενε αρκετές ημέρες τα εισιτήρια για το ταξίδι στο Πριγκιπάτο, ωστόσο αυτά δεν ήρθαν ποτέ στο γραμματοκιβώτιό του και έτσι αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του ΟΦΗ και να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ελα όμως που οι εξαιρετικές επιδόσεις του στην Νέα Σμύρνη, παρόντος του σκάουτ της Μονακό, αναθέρμαναν για τα καλά το ενδιαφέρον των Μονεγάσκων, οι οποίοι παρεμπιπτόντως, ζουν με τις δάφνες του παρελθόντος, όντας ουραγοί στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος έπειτα από 14 παιχνίδια.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×