Χωρίς Μετίν και Ηλιάδη στη Λιβαδειά

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στην Κέρκυρα παραμονή του φιλικού με τον Λεβαδειακό. Μετίν και Ηλιάδης δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή και αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ο Τούρκος μέσος αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενός χτυπήματος στα πλευρά, αν μη τι άλλο, όμως, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε βγήκε καθαρή. Ο Ηλιάδης από την άλλη νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί κι αυτός σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή που το πρωί του Σαββάτου θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά, καθώς το απόγευμα (17.00) της ίδιας ημέρας η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Αναστασόπουλο, Χάμπερ, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Βέντσελ, Χαμπλ, Παρασκευαϊδη, Πατινιώτη, Ζιάμπαρη, Γραμμόζη, Λόβιν, Μαϊτόροβιτς, Όσμαν, Σακελλαρίου, Καλαντζή, Κοντοδήμο, Γιάντση, Μαρτίν, Βιόπουλο και Αρμένη.

{textlink02}

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×