Κανονικά προπονήθηκε ο Μητρόπουλος

Ο Μητρόπουλος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναιτωλικού την Παρασκευή (18/11) και πλέον εξαρτάται από τον Μπάμπη Τεννέ αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Στη βραδυνή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, εκτός από τους Πασά, Μεταξούλη, Καπνόπουλο, Ζέρη, Σμίλτο, οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας Κ20 που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς αύριο (19/11, 11.00) παίζει με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί το πρωί (11.00) του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

«Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από την ερχόμενη Τρίτη και ώρες 12:00 έως 18:00. Τις ίδιες ώρες θα διατίθενται και τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι εξαντλήσεως τους.

Οι τιμές τους ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 2: 30 ευρώ
ΘΥΡΑ 3: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 25 ευρώ
ΘΥΡΑ 5: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 6: 17 ευρώ
ΘΥΡΑ 8: 30 ευρώ

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια, πάνω στα οποία θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×