Ανακούφιση στη Λιβαδειά και... Πανιώνιος

Πανευτυχείς βρήκε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, καθώς οι τρεις βαθμοί θεωρούνταν υπερ-απαραίτητοι.

{textlink02}

Στη Λιβαδειά γνώριζαν πριν καν μπουν - καθυστερημένα - στο πρωτάθλημα ότι θα πρέπει να μαζέψουν βαθμούς στα εντός έδρας ματς αν θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν. Και βέβαια η επικράτηση επί της Δόξας, ομάδας που βρίσκεται στην ίδια ή ακόμα και σε χειρότερη μοίρα ήταν... προαπαιτούμενοι για το χτίσιμο ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.

Μετά το κυριακάτικο τρίποντο, έχει ανοίξει η όρεξη όλων στο στρατόπεδο των Βοιωτών και άπαντες βλέπουν το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο ως μια μεγάλη πρόκληση. Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε τη Δευτέρα ρεπό στους παίκτες, ώστε να ξεκουραστούν μετά από μια γεμάτη και δύσκολη εβδομάδα και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού περιμένει να δει αν στις προπονήσεις θα επιστρέψει ο Ναπολεόνι (φωτό), ο οποίος με την ποιότητά του μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×