Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Άρη μεταξύ των πιο… τρελών

Αφιέρωμα στους πιο… τρελούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οπαδούς του κόσμου έκανε η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, talksport, στο οποίο συγκαταλέγει τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και αυτούς του Άρη.

Αφιέρωμα στους οπαδούς που προσφέρουν το περισσότερο θέαμα παγκοσμίως έκανε το site του ραδιοφωνικού σταθμού, talksport, στην Αγγλία, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αυτοί του Ολυμπιακού και του Άρη.

Σε ότι αφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού οι Άγγλοι αναφέρουν: «Στη μνήμη των 21 οπαδών που έχασαν τη ζωή τους στην Θύρα 7 του σταδίου Καραϊσκάκη, το 1981, ο σύνδεσμος «Θύρα 7» διοργανώνει μία από τις καλύτερες κερκίδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι συνυφασμένος με την εργατική τάξη της Αθήνας. Η ομάδα και η Θύρα 7 έχουν άγρια αντιπαλότητα με τους υποτιθέμενους αριστοκράτες του Παναθηναϊκού. Το 2011 οι οπαδοί του Ολυμπιακού σίγησαν, όταν ο σύλλογος αναγκάστηκε να δώσει παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών επειδή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπήκαν εκατοντάδες οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας».

Για τους οπαδούς του Άρη το εν λόγω αφιέρωμα γράφει: «O Άρης Θεσσαλονίκης μπορεί να μην συγκαταλέγεται μεταξύ των γνωστών ομάδων της Ευρώπης ή ακόμα και ανάμεσα στις αντίστοιχες ελληνικές, αλλά σε ότι αφορά στους οπαδούς του - με επικεφαλής τον σύνδεσμο του «Super 3» - προσφέρουν πραγματικά ένα θέαμα που αξίζει κάποιος να το δει. Ο «Super 3» έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την Μπόκα Τζούνιορς, της Αργεντινής».

Στο αφιέρωμα συγκαταλέγονται επίσης οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, της Γκρέμιο, της Λεχ Πόζναν, της Λάτσιο, της Νάπολι, της Πενιαρόλ, της Μπεσίκτας και της Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×