Ύμνοι για Αμπντούν στην Αλγερία

Με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Τζαμέλ Αμπντούν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Δόξα Δράμας, μιλούν τα Μέσα της Αλγερίας.

{textlink02}

Συγκεκριμένα, το «leaderfoot» αναφέρει πως η συμβολή του διεθνή μεσοεπιθετικού στη νίκη των «ερυθρόλευκων» ήταν αποφασιστική, μοιράζοντας δύο ασίστ, πριν αντικατασταθεί από τον Βιθέντε Μόνχε.

«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με καλή λειτουργία το βράδυ της Τετάρτης (30/11) στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, στη νίκη με 6-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Super League. Η αναμέτρηση «συνοδεύτηκε» από την συμμετοχή του Τζαμέλ Αμπντούν ως βασικού. Ο Αλγερινός κατάφερε να δείξει την ζωτικότητά του κατά τη διάρκεια που αγωνίστηκε, πριν δώσει τη θέση του στον Βιθέντε Μόνχε στο 63’. Ο πρώην άσος της Σεντάν, βοήθησε την ομάδα του με δύο ασιστ», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στον Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος… προφυλάχθηκε για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας στο Champions League.

Αναλυτικά: «Ο Ραφίκ Τζεμπούρ από την πλευρά του δεν πήρε κανένα λεπτό συμμετοχής στην αναμέτρηση, παρακολουθώντας τον αγώνα από τον πάγκο. Όλο αυτό, δίνει την ευκαιρία να πιστέψουμε πως ο προπονητής του, Ερνέστο Βαλβέρδε, προτίμησε να κρατήσει τον παίκτη για τον επόμενο αγώνα, στο Champions League (σ.σ. Άρσεναλ)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×