Προβληματισμένος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Σημερινό (03/12) δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου αναφέρει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια του με αφορμή την καθυστέρηση που σημειώνει η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

{textlink02}

Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν, τον οποίο εκπροσωπεί ο Βλάσης Τσάκας, δεν προχωρά και αυτό προβληματίζει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να παραχωρήσει τις μετοχές του, κάτι που δεν θα συμβεί, όσο συνεχίζεται η καθυστέρηση στο προαναφερόμενο θέμα.

Μάλιστα, η «Sportday» δημοσιεύει σήμερα (03/12) ένα σχετικό κείμενο, το οποίο περιγράφει τα συναισθήματα του Γιάννη Βαρδινογιάννη σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του:

«Είναι προβληματισμένος, διότι υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση σε όσα είχαν συμφωνηθεί, χωρίς να υπάρχει παράλληλα πειστική εξήγηση για ποιον λόγο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα χρήματα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα 15 εκατομμύρια ευρώ και να παραχωρήσει τις μετοχές σε όποιον τα βάλει. Η θέση του είναι ότι όποιος τα βάλει πρώτος τα χρήματα αυτά στην ΠΑΕ θα πάρει και τις μετοχές του και θα γίνει μεγαλομέτοχος».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×