Πουλίδο: «Θα κριθεί στο γκολ»

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε πως η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα κριθεί στο ένα γκολ και τόνισε πως η ομάδα του θα πάει με καλή ψυχολογία στο Ηράκλειο.

{textlink02}

Ο Ρούμπεν Πουλίδο μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και τόνισε πως περιμένει δύσκολο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» και καυτή ατμόσφαιρα από τον κόσμο των Κρητικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον ΟΦΗ

«Έχω δει τους αγώνες του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που έρχεται με σερί αγώνες από την περασμένη σεζόν, ξεκίνησε πολύ καλά και μέσα στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα».

Για τα κίνητρα που θα έχουν οι Κρητικοί:

«Συνήθως οι ομάδες όταν παίζουν με μεγάλους αντιπάλους, όπως ο Ολυμπιακός που παίξαμε εμείς την προηγούμενη  εβδομάδα, συνηθίζουν να τα δίνουν όλα. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε εμείς να μην γίνει μειονέκτημα γιατί θα θέλουν να μας κερδίσουν μετά τη μεγάλη νίκη που κάναμε».

Για το αν βοηθά ψυχολογικά η νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Είναι καλύτερο για μια ομάδα να πηγαίνει σε έναν αγώνα μετά από νίκη. Όταν έχεις χάσει γεννούνται αμφιβολίες μέσα στο ματς, γιατί σκέφτεσαι το χαμένο παιχνίδι όταν έρχονται προβλήματα μέσα στον αγώνα. Ο ΟΦΗ πάντως είναι στο γήπεδό του, θα έχει την ατμόσφαιρα με το μέρος του και θα είναι δύσκολο ματς».

Για το αν περιμένει αρκετά γκολ στο παιχνίδι:

«Θεωρώ ότι θα κριθεί στο γκολ αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μας έρχεται από καλά παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε αλλά θεωρώ δύσκολο να μπουν πολλά γκολ στο παιχνίδι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×