Προβληματισμός για την επίθεση στη Δόξα

Μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος η Δόξα Δράμας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στη Super League, γεγονός που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία των «μαυραετών».

{textlink02}

Η Δόξα Δράμας έχει κάνει 22 τελικές προσπάθειες στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει δώσει ως τώρα στο πρωτάθλημα, όμως καμία από αυτές δεν κατέληξε σε αντίπαλα δίχτυα με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να αναζητούν ακόμα το γκολ που θα «σπάσει το ρόδι» στην επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης, αναζητά τη λύση στο συγκεκριμένο θέμα καθώς έχει δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα και σχήματα όμως δεν έχει βρει… γιατρικό ούτε στο πρόσωπο των Βάντερσον, Αραβίδη, Αγγελούδη και Κάπελ που έχουν αγωνιστεί στα πρώτα τέσσερα ματς στην «γραμμή κρούσης» των «Μαυραετών».

Συνυπολογίζοντας και τα λεγόμενα του τεχνικού της Δόξας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη, όπου έκανε λόγο για έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας στο ρόστερ της ομάδας του, δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να υπάρξει κινητικότητα για την ανεύρεση επιθετικού από πλευράς Δραμινών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×