Πόι: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Μάουρο Πόι υποστήριξε πως άπαντες στην Ξάνθη πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι, παρά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έτσι ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

{textlink02}

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ξάνθης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και υπογράμμισε πως η ομάδα του μετά το δύσκολο πρόγραμμα που είχε και μετά τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη για να πετύχει τους στόχους της.

«Η Ξάνθη είχε δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάποια αποτελέσματα που θα μας βοηθούσαν. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε καταφέρει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, να πάρουμε συνεχόμενες νίκες και να ελπίζουμε πως θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Μάουρο Πόι .

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Δε μπορούμε να βάλουμε στόχους, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, καθώς δεν πρέπει να χάνουμε το μυαλό μας σκεπτόμενοι το αν μπορούμε να μπούμε στα play off. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη λογική και θα πάμε αρκετά καλά».

Όσο για το αν νιώθει Έλληνας μετά από 4,5 χρόνια εδώ, απάντησε: «Δεν νιώθω ακόμα Έλληνας αλλά είμαι πολύ καλά στην Ξάνθη, είμαι ικανοποιημένος και ευτυχισμένος, είναι καλά και η οικογένειά μου εδώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για την εμπιστοσύνη που έχει πλέον στο παιχνίδι της η Ξάνθη, σχολίασε: «Πάντα είχε εμπιστοσύνη η ομάδα στις δυνατότητές της. Η εμπιστοσύνη μεγαλώνει πολύ με τις νίκες. Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο, με εξαίρεση ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν η μία την άλλη. Εμείς αυτό κοιτάμε, να παίρνουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και να πηγαίνουμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ενώ για το δικό του γκολ ανέφερε: «Σίγουρα το να σκοράρεις σε βοηθάει να έχεις εμπιστοσύνη και να διώξεις το άγχος. Είχα ευκαιρίες ως τώρα να σκοράρω και δεν τα είχα καταφέρει, το έκανε χθες κόντρα στη Δόξα. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα βέβαια και όχι να σκοράρω εγώ. Το γκολ απλά σε βοηθάει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και λιγότερο άγχος».

Τέλος, για τη «μάχη» του τίτλου υποστήριξε: «Δε θεωρεί ότι έχει κάποιος το προβάδισμα. Θα παλέψουν ως το τέλος και πιθανόν να κριθεί τότε το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, τα ίδια και ο Ολυμπιακός ενώ η ΑΕΚ έχει περισσότερα ματς και είναι στην κορυφή γεμίζοντας αυτοπεποίθηση. Θα έχει ενδιαφέρον ως το φινάλε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×