Προβληματισμός στον ΟΦΗ για τα συνεχόμενα ματς

Προβληματισμένοι παρουσιάζονται στον ΟΦΗ για το γεγονός ότι η κρητική ομάδα καλείται να δώσει τρία παιχνίδια μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

{textlink02}

Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ πέρασε την πρώτη από τις τρεις δοκιμασίες με επιτυχία, καθώς επιβλήθηκε με 3-0.

Την Τετάρτη (07/12) ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στη Θεσσαλονίκη, ενώ για την Κυριακή (11/12) έχει προγραμματιστεί το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μάλιστα, τα δύο από τα τρία παιχνίδια είναι εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα υποχρεωθεί να κάνει και αρκετά ταξίδια. Την Τρίτη (06/12) η κρητική ομάδα θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μείνει την Τετάρτη (07/12) μετά το παιχνίδι με τη Δόξα.

Την Πέμπτη (08/12) το πρωί η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, όπου θα γίνουν προπονήσεις την Πέμπτη (08/12), την Παρασκευή (09/12) και το Σάββατο (10/12), ενώ την ίδια μέρα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και μετά οδικώς θα μεταβεί στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×